Steen Leithoff

Lad os sammen arbejde for at gøre jordkloden et bedre sted at være - også for dyrene.

Mærkesager

Rent drikkevand

Elektrificering af transportsektoren

Let adgang til plantebaserede måltider i det offentlige system

Prioritering af biodiversitet og flere plantebaserede landbrug

Hvem er jeg?

Der er globale udfordringer, som i den grad kræver opmærksomhed. En af disse og måske den største af alle er klimaet. Det bedste værktøj for at dæmme op for den klimatiske trussel, er ubetinget en reducering af den animalske produktion. Derfor er Veganerpartiet et must på den kommende politiske dagsorden.


I skrivende stund er jeg 61 år og lever som fuldsaftig veganer på andet år. Har været vegetar siden 1979, men valgte at tage skridtet fuldt ud 19 maj 2019, hvor jeg så blev veganer.


Holisme og åndsvidenskab er mit primære referencegrundlag. Således har jeg været engageret i alternativ tænkning, levevis og behandling i mange år. Dette med særlig fokus på sundhed. Elsker at nørde med forskellige emner og således fordybet i universer med både vitaminer, mineral og fedtsyre ikke mindst.


Erhvervsmæssigt har jeg arbejdet en børnehave, været tilkaldevikar på en privat realskole, været tilknyttet Nyt Aspekt, som PR medarbejder, arbejdet som konsulent i en virksomhed med speciale i antioxidanter og essentielle fedtsyre.

I dag arbejder jeg, som kirketjener på fuld tid i Bellahøj Kirke, der ligger i Brønshøj.
Er bosiddende i Frederikssund.

Kontaktoplysninger: