Jill Wortziger

Et sundere og grønnere Greve


Alle kommunale institutioner og arbejdspladser skal have mulighed for at vælge plantebaseret måltider, både i det daglige og under midlertidige ophold.

Det plantebaseret bør være nemmere at træffe som førstevalget i kantinerne og hos diverse madordninger, og der skal i videst muligt omfang handles lokalt og økologisk.

Vores ældrepleje skal være langt mere individuel, jeg tror på at det er muligt at kigge mere på det enkelte menneskes behov, og ikke forveksle individet med en kolonne i et Excel ark. Det sammen bør gøre sig gældende for kronisk syge i kommunen som har brug for kommunal hjælp, og støtte, for at få en bedre hverdag.

Greve kommune skal give støtte til borger initiativer der forbedrer lokalmiljøet, naturen,

biodiversiteten, lokalt fællesskab eller på anden måde styrker det

sociale sammenhold.Hvem er jeg?

Jeg hedder Jill og er 47 år gammel. Jeg er oprindeligt fra Østerbro i København men har boet i Greve i de seneste 15 år og her har jeg i sinde at blive.

Hele mit arbejdsliv har primært været fokuseret i servicefagene, dog med en afhopper til CBS hvor jeg har læst en bachelor i kommunikation, senest har jeg arbejdet en årrække i Københavns lufthavn med alle de forandringer den arbejdsplads medfører.

Mit hjerte banker særligt hårdt for dyrene og jeg kan næsten ikke bære at lovgivningen på dyrevelfærdsområdet synes at blive ringere og ringere i takt med at vi producerer mere og mere kød. Dette er én årsagerne til at jeg valgt at stille op for Veganerpartiet, og dermed også valgt at gå ind i politik. Vi kan gøre bedre både for dyrene, miljøet og klimaet.

Jeg har desuden også et ønske om at flere mennesker får forståelse for at dyr er tænkende, sansende og følende væsner, som har fortjent at vi udviser langt større medfølelse og ansvarlighed når vi træffer valg på deres vegne.


I min fritid har jeg en stor passion for udelivet og mountainbike især - som jeg både dyrker med venner og underviser i på frivillig basis, jeg er et kæmpe fællesskabs menneske og jo flere foreninger vi kan fastholde ved hjælp af de frivillige kræfter, jo bedre.


Der ud over arbejder jeg, igen på frivillig basis, for Dyrenes Beskyttelse som dyreredder på dyreambulancen.

Jeg tror på at vi kan gøre en masse gode ting for dyrene, klimaet og miljøet - hvis vi vælger at gøre det sammen.Kontaktoplysninger:

Tlf: 22 93 48 84 / email: jill@vgpt.dk