Frida Freiesleben

Respekt for individer og natur

Mærkesager


Prioritering af dyre-, klima- og miljøvenlig mad

Der skal som minimum altid være et nærende og plantebaseret måltid som valgmulighed i de offentlige køkkener. Kød skal være et tilvalg. Derudover skal køkkenpersonalet tilbydes gratis efteruddannelse i plantebaseret madlavning. Indkøbte fødevarer skal have et lavt CO2-aftryk og primært være økologiske.


Bæredygtig ressourceanvendelse

Vores ressourcer skal bruges ansvarligt og effektivt - hele vejen rundt. Med omstilling til cirkulær økonomi i kommunes budgetter handles der med omtanke til både de mennesker og det natur, der påvirkes.


Sikring af natur ved byplanlægning

Der skal være vild natur og grønne områder, der sikrer biodiversitet og åndehuller for kommunens indbyggere - både mennesker og dyr.

Hvem er jeg?

Jeg har det meste af mit liv boet i kommunerne rundt omkring Ballerup: Egedal, Lyngby-Taarbæk og Herlev. Sidste år flyttede min kæreste og jeg fra sidstnævnte til Skovlunde, sammen med vores tre dyr; en kat, kanin og hund. Vi er alle faldet rigtig godt til, blandt andet på grund af den ro og rare stemning, her er, inklusiv det gode fællesskab og de mange dejlige naturområder.


Til daglig arbejder jeg med økonomi i en mindre, global IT-virksomhed. Jeg har en professionsbachelor med fokus på projektledelse og digitale medier, samt to grundforløb - et i handel og et i landbrug, med mig i bagagen.


Jeg har siden mine teenageår været aktiv i alskens foreninger, der alle har haft fokus på at skabe et godt liv for mennesker og/eller dyr. Jeg er stor fortaler for det sammenhold og den drivkraft, der er at findes i fællesskaber, og har selv set, hvor meget et par innovative og ambitiøse ildsjæle kan udrette sammen.


Jeg vil gerne være med til at sikre et bæredygtigt Ballerup, for både nuværende og fremtidige generationer, ved at fremme de grønne initiativer så det reelt kan ses og mærkes. Min ambition er at det skal komme til gavn for både de mennesker og dyr, der har Ballerup som hjem, samt vores fælles natur.

Kontaktoplysninger:

Email: frida@vgpt.dk

Facebook: www.facebook.com/FridaVeganerpartiet

Instagram: @fridafreiesleben

Twitter: @ffreiesleben