Sabrina Holt

Aarhus skal gå foran

Kommunen skal stoppe indkøb af dyr, der kommer fra konventionelt dyrelandbrug.

Gratis efteruddannelse til køkkenpersonale i ernæringsrigtig og velsmagende plantebaseret mad.

Mulighed for et plantebaseret måltid i alle offentlige institutioner.

Kommunen skal lave oplysningskampagner om fordelene ved en plantebaseret kost, og ansætte sundhedsmedarbejdere til at facilitere den grønne omstilling.

Mere vild natur og grønne oaser i midtbyen

Integrer æstetiske læreprocesser i folkeskolens undervisning.

Kort om mig

Jeg har en sundhedsfaglig professionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik, og en mangeårig beskæftigelse som skuespiller og performer.


Jeg bor i Aarhus C med min adoptivhund, og elsker byen for dens kultur og natur med hav og skov.

Med Aarhus som Danmarks 2. største by mener jeg, at vi skal turde vise vejen, når det kommer til den klima og miljøkrise vi står i lige nu.

Vi skylder i den grad også os selv, som en ressourcefuld og empatisk nation, at få stoppet den massive lidelse, som dyrene i landbruget udsættes for.

Vi bør bruge vores evner indenfor innovation til, at tænke i medfølende og bæredygtige løsninger, og gøre det nemt for borgerne, at træffe det dyrevenlige og miljøvenlige alternativ i dagligdagen.

Vi skal turde at tage ansvar og vise handlekraft!


Jeg har altid haft en stærk retfærdighedssans og følt mig nært forbundet med dyr og natur.

Da jeg for over 12 år siden blev veganer, var det fordi jeg i forlængelse af en filosofitime fik indsigt i dyrenes levevilkår i industrien. Den indsigt - og erkendelsen af, at det ikke er etisk forsvarligt - vil jeg gerne have ud til den brede befolkning.

Der skal i samspil med borgerne træffes politiske beslutninger, som hjælper både dyrene, naturen og mennesker til en verden, hvor vores værdier og adfærd går hånd i hånd.

Jeg oplever at kunst og kreative udtryksformer er et fantastisk pædagogisk redskab, og derudover et værktøj til at udvikle menneskers tanker. Når vi udvikler menneskers tanker, så kan vi også skabe nye handlingsmuligheder, der kan føre til en bedre verden.

Veganerpartiets pressemøde

Kontaktoplysninger:

Telefon: 26 51 01 68, Email: sabrina@vgpt.dk